Összes oldalmegjelenítés

2015. február 2., hétfő

Húzós ...

Húzós héten vagyunk túl és jön még egy.
Összefolyt napok a múlt héttel kapcsolatban.
Amiben egészen biztos vagyok: háromszor értem haza este fél 11 után, egyszer fél 10-kor. Egy napot kivéve minden nap reggel 5-kor keltem, dolgoztam, utána vagy suli, vagy gyakorlat vagy valami. Egy napot Dorkáztam, egy éjszakát nem aludtam, hajnali 3-kor már nem volt értelme lefeküdni 2 órára, így végighúztam a másnapot. Több éjszakát nem aludt otthon Dorka, már megmondani sem tudom, melyikeket. Szombaton Krisszel randiztam mínusz 10-ben másfél óra várakozás után ragyogtam ... szó szerint. Nagyon jó volt.

Szombat délutántól csak Dorkáról szólt az élet! Nagyon vártuk, hogy együtt lehessünk! Olyan jó volt egymásba bújni, játszani, együtt fürödni, beszélgetni, mesélni, mesét nézni, világot megváltani, sétálni ...
Megjegyezte, hogy ő már nem is szereti annyira ezt az iskolát, ne járjak ilyen sokat, pihenjek. Megbeszéltük, hogy vége ennek a hétnek és visszaállunk a régi kerékvágásba, még egy kicsi türelmet kérek és vége - egy időre -! (... azt nem tettem hozzá, hogy áprilisban kezdődik újra, ott már csak magyar nyelvű tételek lesznek és számolások) Megígérte, hogy okos "nő" lesz és ügyesen megy Rozi mamáékhoz - igazából úgy csinált, mintha ő tenne szívességet, holott imád Vásárhelyen lenni - most tényleg jobb így. Holnaptól szabin leszek. Holnap vizsgázom, a kiírt írásbeli helyett szóbeli lesz, pénteken dettó. Holnapira már nem tanulok, péntekire véghajrázni fogok, szerdán suli. Amennyiben hét végén sikerül mindegyik vizsgám, pénteken és szombaton magamon kívül leszek, szombaton este megyek a csajomért és két napig újra csak egymáséi leszünk és vége lesz ennek az összevisszaságnak.
Hétvégén sütöttünk, főztünk. Duna-hullámát, hamis fánkot, amit Dorka nevezett el így. Kedvenc szakácsné asszonyságom blogjáról kaptunk ihletet.
Dorka egyre ügyesebb. Össze tudja állítani a tálban a hozzávalókat. Számolásban kell segíteni neki, helysebben a dekázásban, de emellett a tojásokat, kanál cukrot stb ... simán egyedül megoldja felügyelet mellett.

Majd nagy játék közben Dorka felcsatozta magát, 17 darabot tett bele a hajába:
Emellett magára rakta a tiarát, a nyakláncokat, a karkötőket, a kopogós cipőt ... következtem én ... majd Maja.
A vasárnapi ebédünk a következőképp zajlott:
https://www.youtube.com/watch?v=LjcELiq5ea8
A kutya totálisan begőzölt, Dorka sírásig nevette magát, aki ezt a videót mosoly nélkül végig tudja nézni ... nekem nem ment, pedig láttam milliószor.
Igazi csajos napunk volt hétvégén, bár lelkiismeret-furdalásom van a gyerekem miatt ... magamat is nyugtatom, egy hét és vége! Onnantól már csak suli szerdánként és áprilisban vizsga.
Tegnap este együtt aludtunk, helyesebben Dorka aludt, én nem győztem magam alvásra összpontosítani. Jó volt hallani, ahogy szuszog mellettem, még mindig félelemmel tölt el, hogy ráfekszek, összenyomom, pedig a 108 centi, 17 kilós gyerek azért már csak jelezne :)
Ma pedig megkapja a névnapi ajándéknak szánt könyvet ... a többit hétvégén.


10 megjegyzés:

  1. Nah baszki, te aztan...
    Jo ez a szemuveg meg kell hagyni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom draga!!! Remelem jobban vagy!!! Sokat gondolok rad/ratok!

      Törlés
  2. Ügyesek vagytok, kitartás! :) (Azon mindig elámulok, mennyire dögös vagy, de Isten ments, hogy valaki megint nyalizósnak titulálja a kommentelőket, úgyhogy ezt zárójelben jegyzem meg. :D :D )
    Hihi, én is pont ilyen fánkot sütöttem pár napja, csak én a Nosalty-n találtam a receptet. :)
    Evelin

    VálaszTörlés
  3. Koszonom Evi!!!! Szeretem, a dicsereteket, azt meg plane, ha notol kapom! :-D :-*

    VálaszTörlés
  4. Jól áll nagyon a szemüveg, hordjad csak :) Ezt a hamis fánkot meg kell sütnöm még idén nekem is, jól néz ki. Jó lett a kép, olyan Dorka arcos :D Lehet rokonok vagytok?! :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy! Koszonom! Viszont nagyon hianyollak blogolas teren!!!!!

      Törlés
  5. Köszönöm, hogy tőlem sütöttetek, nagyon ügyes Dorka! Megvan az utódom!
    A szemüveg meg...hát, szexi,azt kell mondjam ;-)

    VálaszTörlés
  6. Ezer meg 1 éve nem írtam...Nagyon tuti Rajtad a szemüveg . A Krisszel randizás valami meseszerű lehetett...és Dorka... :)
    Ölelés

    VálaszTörlés