Összes oldalmegjelenítés

2017. április 12., szerda

Család

Május másodikától újra egy család leszünk! Persze minden akkor biztos már, ha megtörtént ... na és aludtunk rá plusz kettőt ... de a reményeink, a hivatali része, a beadott papírok, megvitatott tényállások és döntések jelen állapotban 2017.05.02-át mondták ki az egyesítés napjának.
Dorka striguláz, centit vág, kérdez, tervez, szervez, félrerak, takarít, ágyneműt húz, a babás játékait szortírozza, szép ruhát készít, magát csinosítja, rajzol, színez üdvözlős dolgokat, a legókat válogatja, a füzetekkel összepárosítva, miből mit lehet készíteni természetesen apával. Rendre utasít, hogy Maját is meg kell fürdetni és kozmetikába kell vinni, mert így nem várhatja apát haza, hogy néz már ki ...  stb stb stb ... én ezzel egy időben ülök egy helyben a kanapén. Igyekszem felfogni az információt, a dátum jelentését és következményeit.
Dorkának amúgy fogalma sincs arról, hogy egy héttel későbbi dátumot mondtam és a meglepetés erejével fogja az apja sokkolni, aminek én személy szerint nem örülök, de ez van.

9 megjegyzés:

  1. Külföldön dolgozott a férjed? Mert úgy emlékszem azt írtad, viszont ez a bevezető ahhoz túl hivatalos.

    VálaszTörlés
  2. Jaj:(...köszönöm!
    Ne haragudj, ha indiszkrét voltam, sajnálom!:(

    VálaszTörlés
  3. Ne marháskodj, dehogy haragszom!! Te legalább névvel írtál, nem mint a névtelen felvilágosító. Ami nem állja meg a helyét, mert nem ott van a férjem. Ez egy nyílt blog, lehet kérdezni, lehet hszelni én meg válaszolhatok vagy törölhetek nem magam miatt, hanem amiatt akiről szól a blog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem írtam nevet. Mariann vagyok.
      Évek óta nem jött haza férjed, mentek látogatni néha. Nem hinném, hogy 3 évre kiment az Arab Emírségekbe dolgozni.
      Abszolút nem rossz szándékkal írtam, régóta olvaslak, nem ítélkezek.
      Rohadt nehéz lehet neked.

      Törlés
  4. Örülök, hogy olvasol. Hidd el, eddig nem volt nehéz ... sőt most jön a neheze...
    A következtetésed logikus, mégsem ott van, ahol írtad.
    Amin én fennakadtam az a következő: egy babablogként indult gyerekbloggá fejlődött helyre írsz be egy ilyet úgy, hogy én magam sosem tettem és ha olvasol, akkor te is tudod, hogy megkértem mindenkit, hogy a gyerekemre való tekintettel ne tegye ... Nem rossz indulatnak vettem, hanem tapintatlanságnak.

    VálaszTörlés
  5. Őszintén nem emlékszek hogy ilyet kértél volna, de logikus és simán elhiszem.
    Szegényes a fantáziám de a ti élethelyzetetekre csak ezt tudom gondolni amit írtam. Ráadásul úgy gondoltam hogy Dorka is 100 %-ig tudja a helyzetet.
    Nem írigyellek. Bár ha nem itt van akkor nincs megbélyegzés meg rosszindulat és tényleg májustól boldog család lehettek.

    VálaszTörlés
  6. De szuper, újra együtt lehettek! Remélem, sikerül összeràzódni, ne tart s tőle! Dorka lesz a világon a legboldogabb, hogy hazajön Apa!<3

    VálaszTörlés