Összes oldalmegjelenítés

2013. július 9., kedd

Álmomban már láttam ...

Vasarnap nagyon nehezen aludtam el, majd fél kettőkor megriadtam. Vert a víz, a torkomban gombóc volt ... sírtam. Gyorsan rájöttem, hogy csak egy buta álom volt. Dorkával a gyereksebészeten vagyunk egy kórteremben. Egyik kezében infúzió, a másikkal fogja az én kezem, néz a szemembe bágyadt szemekkel. Nyílik a kórterem ajtaja, a műtős fiú szól, hogy viszik Dorkát. Átrakják a másik ágyra, látom a szemében a félelmet, mert nem értette meg, hiába mondtam neki, hogy mi fog következni, azt hitte mellette leszek végig. Nekiáll sírni, engem követel, nagyon megijedt, fogom a kezét a haladó tolikocsi mellett. Betolják a műtőbe, engem nem engednek tovább ... hallom, hogy engem akar, hogy sír, majd egyszer csak csend ... majd egy óra múlva hozzák ki, bekötözve a mellkasa, alszik, el van fehéredve és totál kétségbeesés lesz úrrá rajtam. Ekkor riadtam fel. Hétfő, gyereksebészeti ambulancia: baromi hiper-szuperül megcsinálták, gyerekfelügyelővel, játszóházzal. Igaz senkinek fingja sincs mi hol található. Beutalóval jöttünk. Nagyon aranyos, nagyon keves mindenki. Megvizsgálják Dorkát, majd közlik, hogy szeptember 20-án megoperálják, ugyanis a mellkasán lévő zsírcsomónak hitt mugli sérv, amin valóban van egy kis zsírréteg, ám ez a sérv egy lyukat csinált magának s mivel két szervet a szívet és a tüdőt érintheti, kiveszik. Bent maradhatok vele ... elmondták előtte nap egész napos kivizsgálásokra kell menni, majd másnap reggel éhgyomorra műtét. Most elvittem újra természetgyógyászhoz ... nagyon bízom benne, hogy elkerüljük a műtétet ... nem akarom ... nem akarom ... Befolyásolja a bölcsi kezdést ... szeptember elejével kezdené a beszoktatási időszakot, ha természetgyógyász nem tud segíteni ... így nem tudom vinni, hiszen ha bármi betegséget elkap, nem műtik meg. Úgyhogy csúszik október közepére a történet, így ő lesz az új lány. Az a szomorú az egészben, hogy egy kicsit fellélegezhetne az ember/család ... de újra van mit megoldani. Olyan jó lenne egy kis nyugalom. ... és a tököm kivan az álmaimmal ... már többször megfogadtam, hogy többet nem alszom.

19 megjegyzés:

  1. Először azt hittem, hogy a folytatás is az álmod része, de aztán elolvastam még egyszer, és láttam, hogy sajnos nem! :( Remélem tud segíteni a természetgyógyász! Olyan félelmetes ha egy ilyen pici gyermeket műteni kell! :( Kitartást és szorítok, hogy ne kelljen a műtét!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sajnálom Liz! Nem is tudok mit írni, nagyon sajnálom. Nagyon járna egy kis nyugalom. Egy dolgot tudok biztosan, a bölcsiben még nincs ilyen "új lány" dolog mint később oviban, suliban. Dorka, ha kell műteni, hamar átvészeli majd olyan okos- ügyes, Neked lesz nehezebb. Ölellek! puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy. En abban bizom, hogy nem lesz mutet. :-), no meg hogy tenyleg nincs uj csak feeling.

      Törlés
  3. Ritkán írok, de olvaslak...
    Ha végül műtét lenne, a hely miatt ne aggódj, nemrégen sérvműtétje volt a fiamnak. Az új szárny nagyon szép, tényleg együtt lehettem Vele, külön fürdő van a szobákban, ami tiszta is. Normálisak voltak, bár a doki, háááát megoldotta, hogy fizessünk neki. Állítom tanítják a dokiknak, hogy csalogassák ki az emberből, a pénzt,pedig azért rutin műtétről volt szó, ami simán ment.
    Nálatok is minden rendben lesz, de tudom mit érzel, én szétparáztam magam. A fiam egy hős volt, pedig amúgy egy nyughatatlan sajtkukac. Sokkal nyugodtabban, természetesebben kezelte a helyzetet, mint én. Így, egy hónap múlva csak a pici halvány hegecske emlékeztet az egészre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy irtal!!! Tudnank privben 'beszelni'? Lenne par kerdesem, orulnek a felvilagositasnak nagyon. Persze csak ha nem gond neked.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  4. :( Nem mondom hogy pontosan ertem milye van Dorkanak, de drukkolunk, szurkolunk, hogy muljon el vagy csak szunjon meg. Faj is Dorkana? Vagy ez elovigyazatossag?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem faj neki. Ez egy serv, amin van egy kis zsircsomo. Sokat nott az utobbi idoben a csomo ezert kell kivenni. De remelem, hogy a termeszetgyogyasz segit.

      Törlés
  5. De sajnálom! Túl sok orvost látott már ez a kislány. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-( feltettem magamnak en is a kerdest, hogy miert nincs olyan csajom, aki evente 3-szor elesik azt'jovan.

      Törlés
  6. Nagyon sajnálom, ami veletek történik mostanában. Átérzem a műtéttel kapcsolatos félelmeidet, bár nekünk "csak" orrmandula műtét volt, de én napokig sírtam előtte, annyira aggódtam. Bízzunk benne, hogy a természetgyógyász segít. Drukk!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Hááááááááát, először én is azt hittem, hogy az álom csak álom marad...:(( Nem hiszem már el, hogy Ti szegények, minden elér Benneteket...:(((( Nagyon bízom benne, hogy valóban nem kerül műtétre sor, ha pedig elkerülhetetlen lesz, akkor Dorka minél jobban viseli (amiben amúgy biztos vagyok, főként velünk, szülőkkel több a nyűg!)!! Drukkolok Nektek nagyon!!

    VálaszTörlés
  8. Szegényke,de biztosan használni fog a természetgyógyász! Drukk!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon drukkolok, hogy ne legyen műtét. Ha mégis kell, tuti minden rendben lesz. Sajnálom, hogy ennyi rossz jött most össze Nektek. Most már igazán jöhetne egy kis "siker széria".

    VálaszTörlés
  10. Most megríkattál!! Annyira, de annyira ölellek benneteket!!!!

    VálaszTörlés