Összes oldalmegjelenítés

2015. augusztus 19., szerda

Dorka biciklizik

A 7. házassági évfordulónk napján 2015.08.16-án fél 5-kor Edvy Dorka megtanult biciklizni!
Kétszer meglöktem és azóta egyedül hasít. 

Nézzétek csak:

Elterveztem, hogy majd napokat járunk le, órákat gyakorlunk, futhatok mellette kilométereket, miközben magyarázhatom, hogy előre nézz, tekerj stb...
Ezzel szemben meglöktem egyszer, egyből éreztem, hogy totál egyensúlyba tartja a bicajt, akkor még mentem mellette, majd másodszori belökésnél egyedül eltekert a parkoló végéig.
Természetesen örömujjongás, tapsvihar, konfettizápor, diplomaosztós kalap égbe dobás, ősi sámántánc, 1,5 méteres magasba ugrálás és minden, amit el tudtok képzelni. Egyszer csak 4-5 család megjelent az ablakokban, ebből az egyik megkérdezte - jóban vagyunk - hogy amúgy normális vagyok-e, mert hogy visítok, mint az újévi malac. Persze, mikor meglátták, hogy miért a nagy örömtánc, egyből tapsoltak ők is és persze agyon dicsérték Dorkát - kiabáltak, füttyögettek az ablakból -, így már nem csak én örömködtem, hanem a fél társasház. 
Nagyon jóleső érzés volt látni Dorka mennyire büszke magára - könnyes volt a szeme - és a többiek mennyire jó arcok, hogy ezzel az aprósággal ennyire nagyon tudtak velünk örülni az ablakokból.

5 megjegyzés:

 1. Hip-hip-hurrá <3 (az ősi sámánctáncon azért besírtam :) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D :D köszi Zsu!
   Egyébként egy hónapja kb.2 naponta elmentünk egymás mellett biciklivel vagy gyalog, úgyhogy most egy naaaaaagy SZIA neked. Sosem tudtam, hogy te vagy, csak mindig feltételeztem! de most már biztos vagyok benne!!! :) :)

   Törlés
 2. De jo, ugyi Dorka:)
  Akkor augusztus 16-a mar mindkettonknek nagyon fontos datum:)

  VálaszTörlés