Összes oldalmegjelenítés

2014. június 20., péntek

Keresztanya lettem/keresztszülők leszünk

Tegnap hatalmas megtiszteltetés ért!
Bementem Zsuhoz és Mátéhoz a kórházba meglátogatni őket.
Máté édes baba, nagyon formás. Szemből tiszta apja, oldalról tiszta Áron, nyugodt, haláli jó kisugárzású tipikus rajzolt baba. Császárral jött a világra, olyan szép a bőre, nincs gyűrődés rajta, szóval tökéletes na.
Miközben beszélgettünk, Zsu felém fordította Mátét és megjegyezte, hogy "keresztanyádnak mondj valamit!" Hirtelen le sem esett, mit mondott, majd hatalmas zokogásban törtem ki Zsuval együtt, agyoncsókolgattam. Mátét is megzabáltam volna egyből, de emlékszem, én annak idején nem adtam ki Dorkát 'idegen' embernek, hanem amikor hazamentünk, megerősödött, na akkor már kézről kézre járt. Így visszafogtam magam.
Nem számítottam rá, de annál nagyobb boldogsággal fogadom el eme nemes feladatra való felkérést.
Szóval keresztszülők leszünk Krisszel. A DON is beszélt tegnap Zsuzsival és nagyon meghatotta Kriszt a felkérést, a rágondolás, a mögöttes tartalom. Először Zsu és én, majd Krisz és én pityeregtünk.
A kórteremből kifele mindenkinek elújságoltam, hogy keresztanya lettem, még a liftben álló embereknek is -pedig én gyalog mentem a lépcsőn - , tényleg madarat lehetett velem fogatni. Éjjel is alig tudtam aludni. Mintha legalább én szültem volna ...
Nagyon édes ajándékot találtam ki Máténak. Nyilván Áron és Dorka is részesülni fog benne. Kapnak egyen pólót (Máté egyen bodyt) és mindegyiknek lesz egyedi felirata, már megvannak ezek is, egyenlőre meglepi, csak ajándékozás után fogom nyilvánosságra hozni.
Szóval Zsu Dorkának a keresztanyja, én Máténak, persze Áron is egyenrangú abszolút ugyanúgy, mint ahogy Dorkának Tomi, Zsu férje is abszolút keresztapa.
Megtanítjuk minden szépre, jóra, megígértem, hogy kicsit megnő és elmegyünk partyzni, keresztapától megtanul csajozni!
Isten hozott Máté! Boldogsággal tölt el minket, hogy a keresztszüleid lehetünk!

(Zsófi keresztlányomnak továbbra is a DTK-ja leszek és nekem is ő
Csak nektek: Drága Tündérkeresztanya)

Ui.: Mától keddig ismét szalma leszek! Térdroggyantósra tervezzük, ha végre kialudtam, kipihentem magam! Minden csak utána következik!

5 megjegyzés:

  1. Eloszor is gratula a Keresztanyasaghoz:) En hozzad kepest ramaty Keresztanya vagyok. Majd tanulok:)
    Szalma vagz? Irigykedek...bulizz, bulizz, bulizz es aludj, aludj, aludj:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Draga vagy! Haaaat a hetvege nem ugy sikeredett, ahogy elterveztem, holnap, ha lesz idom, jovok a reszletekkel! :-(

      Törlés