Összes oldalmegjelenítés

2013. március 27., szerda

Átok

Tuti valaki rontást rakott ránk vagy valami szarságot.
Lássuk az elmúlt 2 hetet:
- Dorka rohadt beteg volt (mérgezés)
- Leestem a buszról egyszer, kétszer a lépcsőházban a lépcsőről, egyszer a boltban hasaltam, de azt még sikeresen tompítottam az ajtóval.
- Levágtam a hüvelykujjam körmének és húsának felső negyedét körömágyastul, mindenestül, mára már tudok fogni. Cirka 14 órába telt elállítani a vérzést a vérzékenységem miatt. Balesetin azt mondták, nem tudják összekapcsozni, mert akkora a sérült felület, hogy nincs mit mihez hozzátűzni. Tudjátok mennyi mindenre használja az ember azt az ujját? Gyakorlatilag segget törölni sem tudtam normálisan, a bugyi felhúzása vagy a szelés vagy bármi, amihez fogni kell, nem ment normálisan és persze minden egyes alkalommal csak és kizárólag azt az egy ujjamat ütöttem be mindenhova, fogta meg Dorka stb ... a nagy kötésre másnap két szemet és mosolygós szájat rajzoltam, hogy bábozni tudjunk vele, így Dorka nem piszkálta annyira.
- Elromlott a csapunk.
- Amikor anyám nálunk volt a földszintem csatornát tiszítottak, nálunk csapott fel a kádba, a wc-be és úgy "ámblokk" az egész fürdőbe a szar.
- 4 hete van kint a mikrónk a lépcsőházba magából kurva büdöset árasztva a romlott tej okán, amit nem tudtam kivenni a készülékből, mert az ajtó nyitógombja romlott el; ha kiömlik a tej benne, akkor elveszik a garancia és nem javítják meg nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva. Kiforrt a tej minden szagával együtt, szépen elcsomagoltam eredeti dobozába, beleraktam a garanciajegyet, a számlát, az átvételi elismervényt, elraktam a polc belsejébe, hogy majd másnap reggel visszül szervízbe, mert így már tudják fogadni ... mikor megyek ki, tapasztalom mély megdöbbenéssel, hogy megint MEGLOPTAK minket. A jó kurva büdös anyját, az összes szemétláda tetves görénynek. Hozzáteszem elvitték a krumplinkat, a vöröshagymánkat, a savanyúságot, a dzsemet. Bezzeg a cigicsikkeket otthagyták ... Már csak röhögök rajta, szóltam a babakocsis rendőrcsávónak, hogy még ezt is vegyék hozzá ... mondta, hogy nagyon szívesen. Így már 150.000,- Ft fölé megy a kár és más kategóriába esik.
- Kirántottam a konnektort
- Elégettem a térdem vasalóval úgy, hogy a csípőmig ér a vasalódeszka ...
- Két nagy milliós nagyságrendű vevőnk dobta vissza az árajánlatot és az sem biztos, hogy elfogadják az újat ( hát ezen már egyáltalán nem röhögök )
- Ma mentünk volna Komárnoba, de a bekötő út le van zárva.
- Anyám összetörte magát, a kezében az egyik csont hosszában eltört, lenyúzta az orrát, a combját. Mostanában nem kell igazolványképet sem csinálni ... Hozzáteszem hétfőn mondtam neki telefonon, hogy anyu, nagyon vigyázz magadra, mert jön a húsvét, baj lesz, azt mondja nekem erre, ne beszéljek hülyeséget, neki még soha nem tört csontja ... mondom érzem, hogy baj lesz ... tegnap kora délután jött az sms, hogy balesete volt, csonttörése van.
- Barátaink nagyon nagy szarban vannak mindenféle téren és nem tudunk segíteni
- 40.000,- Ft-ot hagytam el ...
... és azt hiszem befejeztem ...

12 megjegyzés:

  1. ...és mostanában még nem is volt péntek13.
    Sajnálom hogy ennyi szar utolért titeket! Főleg azt sajnálom, ami az egészségeteket illeti (ujj, csonttörés, mérgezés). Fel a fejjel, mostmár felfelé ívelő tendencia jön!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. :( Ez jó kis lista. Ne feledd, minden rossz után jónak kell jönnie.

    VálaszTörlés
  3. Basszus.... nem véletlenül írtam neked múltkor én is ezt az átok dolgot, és ezekből akkor ennek a 90 %-a még meg sem történt! Fasza! :((

    VálaszTörlés
  4. Lehet nevetni fogsz, én hasonló szerencsétlen voltam évekig! Jött egy ismerősöm, tavaly februárban (reikizik), azt mondja látja a szememben vmi nem stimmel, inga elő, állítólag rontás van rajtam (inga szerint egy fiatal férfi és egy 40es nő akik küldtek rám vmit), tele vok negatív energiával, bekapcsolt vmi zenét, fogta a fejem fél órát (itt adott pozitív energiát elvileg), nem hittem benne, de bakker bizsergett a fejem közbe, szédelegtem... Elővett egy A4es lapot, rajzolt nekem rá 4 ábrát, vmi szerencsehozó, betegség elűző akármiket, azt mondta rakjam a párnám mellé, energiát ad, segít! Baromi érdekes, macskánk mindenre ráfekszik ami papír, erre már egy éve nem... Na mindegy is, nem foglalkoztam az egésszel, de azért odaraktam és még a mai napig ott van.... Elment rá egy hónapra, megfogant Zsófi, lett munkám, lett Petinek jó munkahely, nem vagyunk betegek, nem ért eddig szerencsétlenség! Érdekes azért nem? :) Bocsi ha hosszú voltam!

    VálaszTörlés
  5. Tényleg, ha már ennyi szar ér, nem árthat kipróbálni Margit tanácsát... Nekem is van reikis ismerősöm, szólj, ha kell hozzá időpont. Mit veszíthetsz? De most őszintén... Szörnyű ez a pechszéria... :((

    VálaszTörlés
  6. Uhh.. Nem semmi kis lista... Remélem hamarosan fordul a kocka és csupa jó fog történni veletek!
    A sérülteknek, betegeknek jobbulást!

    VálaszTörlés
  7. Hát nem semmi ami veletek történik :(
    Anyukádnak jobbulást!

    VálaszTörlés
  8. Azért ez egy lakótelepnek sok volna! Nagyon gyors gyógyulást Neked és Anyukádnak is!

    VálaszTörlés
  9. Meg persze mielőbb múljon el, mondjuk most azonnal ez az "átkos" időszak!

    VálaszTörlés
  10. Bazmeg. Erre csak ennyit tudok írni :(

    VálaszTörlés
  11. Kollektíve válaszolok, nem egyesével, ne haragudjatok:
    Nagyon aranyosak vagytok lányok!!!!! Köszönöm a sok-sok jó kívánságot, remélem ezekkel elűztétek a gonosz felhőt a fejünk fölül.
    Van ismerősöm, aki meg tudja nézni, hogy van-e rajtam/tunk valami/valaki, el is megyek hozzá, mert oké, hogy van mindig egy "sikerszériám", na, de hogy most már pár havonta ismétlődik, az sok ... eddig évente egyszer volt csak.
    Tényleg köszönök mindenkinek mindent!!!!! :)))

    VálaszTörlés
  12. Hú, hát ez nem gyenge lista. Remélem, tényleg elment a felhő és minden oké mostmár. Voltál az ismerősödnél, aki meg tudja nézni, hogy ez most mi?

    VálaszTörlés