Összes oldalmegjelenítés

2015. március 4., szerda

Apáról

Direkt kerültem eddig minden olyan témát az írásaim kapcsán, ami Krisszel kapcsolatos.
Rájöttem, nem megy ebben a formában, hiszen az életünk szerves része így is.
Kötődnek hozzá érzelmek, sőt ilyen formában hatványozottan jönnek elő: túláradó öröm, boldogság, szerelem, szeretet, sok-sok nevetés, szívmegszakadás, szomorúság, gyomorideg, gyakorlatilag az érzelmi világ egész palettáját fel tudnám sorakoztatni a 60-90 perces találkozó vagy akár egy 10 perces telefonbeszélgetés kapcsán.
Nem tehetem meg, nem tudom megtenni a fenti okok kapcsán, hogy nem írok apával kapcsolatban , legalábbis a vele átélt percekről, órákról, mert ennyi jut nekünk.
Megélünk, átélünk, sokszor szárnyalunk, sokszor belehalunk, de élmény és ezeknek meg kell maradni. Többször észrevettem magamon, hogy nem írok, mert mind ahhoz a másik világhoz kapcsolódik, ami mellett azt hittem el lehet menni.
Nem lehet, hiszen nekünk nagyon sok élményünk ehhez kötődik. Sokszor Dorka viselkedése, öröme-bánata, ezzel párhuzamosan az érzelmi ingadozásai és az a hihetetlen, felnőtteket meghazudtoló érettség, ahogy viselkedik egy-egy randevú kapcsán.
Mindenkit, aki olvas, kérem az ezzel kapcsolatban a negatív kritikáktól mentesíteni a blogot!
Én nem fogok belebonyolódni sem magyarázkodásba, sem vitába, sem pro-kontra érvelésbe Dorka apját illetően, ezzel párhuzamosan nem fogok mentegetőzni, amiért így alakult az élete, amiért így alakult az életünk.
Ingoványos talajra evezek ezzel, tisztában vagyok, megvannak a buktatói, de azzal a dologgal ráérek akkor foglalkozni. Még mindig van egy - zárt blog - lehetőség, amit nagyon nem szeretnék. Ezt legalábbis nem akarom zárttá tenni!
Emellett sosem fogok pontos munkahelyi címet írni Dorka miatt ... mégis Dorkáért egy új fejezet kezdődik a blogban, holnap jövök az első bejegyzéssel.

11 megjegyzés:

  1. Biztos vagyok abban, hogy jól fogsz dönteni! Ahogy NEKTEK jó. Más nem számít...
    Evi

    VálaszTörlés
  2. Alíz! Régen írtam (sajna a blogomat sem írom már,amikor rájövök hogy te neked is 24órából áll a nap és te mindent ügyesen csinálsz! ) Ritkán kommentelek de mindig olvaslak titeket.Imádom amilyen szuper laza csaj és anyuka vagy,nagyon bírom Dorkát is és ez csakis a ti érdemetek! Tényleg úgy döntessz ahogy neked/nektek a legjobb lesz!Hajrá csajszi! ;)

    VálaszTörlés
  3. Aliz, azt hiszem az olvasóid többségének nevében írhatom azt, h köszönjük, h megtisztelsz minket a bizalmaddal és ezáltal az életetek talán a legprivátabb es legintimebb részébe engedsz be minket. Köszönjük a bizalmadat! Én minden jót es kitartást kívánok ehhez! Zsuzsa

    VálaszTörlés
  4. GGABI hozzászólását megmacskakörmözném hozzánk is :D

    VálaszTörlés
  5. Én meg írtam és elveszett valahol az éterben. Szóval szerintem mielőtt bárki pálcát törne felettetek söprögessen egy kicsit a saját háza táján :) Nagyon szeretem olvasni a blogodat és nagyon hiányoznának a bejegyzéseid! Szuperül írsz és szuperül csinálod a dolgaitokat!!! És én még sokáig szeretném olvasni a mindennapjaitokat! :) Üdv O.

    VálaszTörlés
  6. Liz!
    Én nagyon szeretem olvasni a bejegyzéseid! Ha zárttá tennéd, szeretnék olvasód maradni!
    A minap 1 ilyen bejegyzést kaptam:
    "Az vesse rám az utolsó követ, aki nem volt még ilyen helyzetben, és végre kicsit magára is gondolva élt!"
    Nekem ez most nagyon találó...
    Pusz

    VálaszTörlés
  7. Ugyancsak azt tudom elmondani, hogy megtisztelsz bizalmaddal. Nem feltelek ahhoz te nagyon is stramm no vagy es varom a bejegyzest.
    Puszilunk

    VálaszTörlés
  8. Szia. Én zugolvasód vagyok, évek óta. És szerintem is jól fogsz dönteni. Lina

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen lányok, így kollektíve egyben! nagyon aranyosak vagytok!

    VálaszTörlés
  10. Liz! Te egy talpraesett nő vagy,aki minden helyzetben megállja a helyét,nem is akárhogy... Őszintén tisztellek ezért,még így "ismeretlenül" is. Ítélkezni könnyű mások felett,amíg nem lépünk a cipőjükbe és nem járjuk az útjukat! Én is olvasnálak,ha esetleg zárnál,ezt Neked kell eldönteni. Nem szeretnék lemaradni,de mostanában nagyon kevés időm van olvasgatni,pörög az élet 2 gyerekkel. Nem is tudok mást írni,maradj olyan,amilyen vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a biztató szavakat! Még marad nyitott a blog, ahogy írtam is, majd meglátjuk mi lesz még, ez a jövő zenéje.

      Törlés