Összes oldalmegjelenítés

2014. február 14., péntek

Szalmaság Dorka szerint"Szíj-száj szajmaszáj" :)

Nagyon vártam a tegnapi napot. 
Na meg persze, hogy magamról írhassak végre. Persze csak mókáztam, de tényleg vártam a tegnapi napot.
Dorkát elvitte anyám haza, hogy kiélhesse Sanyi papa és Sári földöntúli szeretetét; csak hétfőn hozza vissza.
Enyém a világ ... gondoltam én.
Azzal indítottam tegnap munka után, hogy simán elfelejtettem Moncsika barátnőmnek elvinni a szülinapi ajándékát, amit ígérek már neki 2 hete és a posta is elmaradt - a hatalmas szabadság átka -. Elmentem a gyerekért a bölcsibe rutinból és csak akkor esett le, hogy nincs Dorka, amikor kinyitottam a körte jellel ellátott szekrényajtót és nem találtam benne a kis ruháit. Hülye-hülye-hülye
Majd a megszokott módon pékség, vettem fél kiló kenyeret, 5 kiflit, 2 liter tejet, majd észbekaptam, hogy 2 kifli is bőven elég lesz most, hogy egyedül vagyok.
Hazaérve csend fogadott. Ilyen az elmúlt 2 évben, amióta Dorka megszületett, de inkább 7 éve, mióta Krisszel együtt vagyunk nem történt. Megálltam az ajtóban, füleltem ... fingom sincs mit vártam ... csodát?
Szörnyű érzés volt. Nem kellett semmit sem csinálnom azon kívül, hogy kiteregettem, mert anyám puccba vágta a lakást amellett, hogy kivasalt és megfőzött, illetve levittem Maját gyors pisire.
Leültem a kanapéra és próbáltam jól érezni magam. Jött Attis barátom, Juditték, aztán csak eltelt az este.
8-kor aludtam, 4-kor már fent voltam, 6-kor a munkahelyemen. 
Annyira szánalmas!!!! Komolyan!!!
Aztán ma ébredéskor ismét rászántam magam a régen elfelejtett mondatra: reggeli tea és cigi közben el szoktam mondani magamban, hogy "ma jó napom lesz" és amikor végigfut rajtam a hideg, akkor tudom, hogy tényleg az lesz. Megráztam magam és elgondolkoztam, hogy ennyire gyökér nem lehetek, hogy ezt a fene nagy szabadságot úgy, hogy tudom, a gyerek tökéletes helyen van, nem tudom kiélvezni. Normális vagyok?????
Nyilván, amikor Krisz itthon volt, nem volt gond a programtervezés, mert az is már egy napos elfoglaltság volt, hogy szexszeltünk, energiát merítettünk és újra folytattuk.
Elmentünk moziba, barátokkal találkoztunk, buliztunk, fagyiztunk és még sorolhatnám. Tegnap délután beszéltünk Krisztiánnal és ő is lebaszarintott, hogy ez nem én vagyok, kicsit rázzam meg magam.
A régi Liznek ilyenkorra legalább 5 név egy napra be lett volna ütemezve ... és tényleg :) Mára meglett
Ma este Isti szülinapját tartjuk nálunk, úgyhogy kirúgunk a hámból végre, reményeim szerint jó kis térd roggyantós este lesz ;).
Tavaly november óta nem hogy buliban nem voltam, még zenét is alig hallgattam és tavaly november óta soha egyetlen percre sem voltam egyedül a lakásban ... Szombaton wellnesbe megyünk barátokkal.
Plusz kiegészítésként, csak hogy örüljek:
felvettek mindkét suliba, ahova jelentkeztem és a nyelvet is el tudom kezdeni úgy néz ki, csak szépen sorjában haladok, már tényleg nagyképű helyett csak "túlintelligens" leszek :)
Szépen elterveztem a programokat magamnak, ami igazából saját magam jólétére irányul, no meg egy kis lakás rendezésre. Vasárnap délután színházba megyek a Portugált nézem meg, mivel a Kriplire már nem kaptam jegyet. Imádom! Mindegyiket láttuk még Krisszel, visítva röhögtünk!
Ma délben végzem a munkával, még Isti ajándékáért be kell ugranom a szexshopba, ugyanis ott sikerült találnom tortadíszítéshez kelléket :)
Gyors tortakészítés, és 5-kor indul a hutyutyu! :)
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!! :)

7 megjegyzés:

  1. Na, csak belejössz akkor! :)
    Az publikus, hogy milyen suliba vettek fel? Csak úgy megütötte a szemem.
    Neked is jó hétvégét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Merlegkepes konyvelo es boltvezeto. Az utobbi az elsodleges a ceg miatt, aztan jon az elso.

      Törlés
    2. Hú, kettő is, az igen! Én meg egy 12 hetes customer service tanfolyam miatt húzom a szám...

      Törlés
    3. Ne huzd a szad, hanem vagj bele minnel elobb!
      Ma ma van, holnap meg ki tudja mi lesz ;-)
      Minden, amit tanulsz a javadra valik, a tudast senki sem vrheti el toled.

      Törlés
  2. Jajj, ereszd el a hajam hetvege:) De jo:) Rad fer:)

    VálaszTörlés
  3. Tök jó a tanulás... írtad már, hogy akarsz. Örülök, hogy sikerült. Hajrá! ;-) Angolul fogod nyomni? Majd néha lehetne angolul írni egymásnak, hogy gyakoroljunk. :-) Amolyan "túlintelligensben". :-D

    VálaszTörlés