Összes oldalmegjelenítés

2012. november 2., péntek

Party time

... csak hogy a bulizni vágyó kisbabás anyukák szíve ne fájjon.
Moncsi barátnőmmel múlt hét pénteken elmentünk 'bulizni', amit mindennek lehetett nevezni, csak annak nem. Inkább úgy mondanám, hogy helyről helyre jártunk autóval és megdöbbenve tapasztaltuk, hogy vagy kirívunk a tömegnek mondott 20 főből vagy hétvége lévén totális káosz és üresség Győr.
Neveket nem írok ... 11-kor indultunk el itthonról. Kriszhez átjött Moncsi párja, így ketten erősítették Dorka álmának felügyeletét. 
Belvárosi "elvált nők klubja" hatalmas bulit ígértek. Kezdődött a gond ott, hogy a pufajkás, farmeros egy sörrel álló pasiknak nem kellett belépőt fizetni, nekünk igen és szólni kellett a biztonsági embernek, hogy jó lenne, ha visszaadna az ötezresből, mert majdnem úgy nézett ki a dolog, hogy totál hülyének voltunk nézve ... ezen aztán jól felháborodtam, persze hangos véleménynyilvánítás közepette, majd körbenéztünk, hogy ez a hatalmas buli?! 20 pasi és pár kötött pulcsis 30-as 40-es hölgyemény magából kivetkőzve totál felkínáló módon táncol vagy legalábbis annak nevezett valamit csinál. Megittunk egy vizet, majd távoztunk.
Legjobban futó szórakozóhely Richter úton: zárva, régi Bacardi, szintén. Hát elindultunk a Széchenyi térnél lévő helyre. A zene csúcs, a kongás még jobb, majdnem táncoltam is ... aztán lebeszéltem magam ... csak én buliztam volna ... illetve 1-kor zárt a hely ... A hídnál lévő helyről Sárga tengeralattjáró '60-as, '70-es évek slágerei ... na ne ... még nem is éltem akkor ... bocs attól, aki már igen, nekem mégsem ez a bulizene. 
Elindultunk haza. Mondtam Moncsinak, hogy a pasik milyen hülyének fognak nézni, hogy alig mentünk el, már otthon is vagyunk. Rám rám verik, hogy nem tudok a gyerek nélkül meglenni és nem bízom bennük ... Moncsira ráhúzzák, hogy nem tud létezni a párja nélkül ... még volt egy kósza gondolat Móvárra, aztán ez is elmaradt.
Úgyhogy levontuk hazafele a konzekvenciát:
- Több időt töltöttünk el készülődéssel, mint partyzással.
- Már nem sikk "kurvás 20 centis tűsarkúban", miniben, szépen sminkelve elmenni itthonról?!
- Ha így mész el, nem mernek hozzád szólni a pasik, a csajok meg szimplán kinéznek a helyről
- Az az oké a pasiknak, ha totálon lévő nők tekerik a feneküket a pasik ágyékához?
- Ha nem fogadod el az italt, amit fizetni akarnak már-már tolakodó módon, akkor kurva vagy és akkor is az vagy, ha mész lefele a mosdóba, alád nyúlnak/akarnak alád nyúlni és beígéred, hogy ha csak eszébe jut még egyszer a gondolat, elásod az illetőt itt helyben, miután a zsebedben lévő gáz sprayvel lefújod, aminek indítógombján már rajta van az ujjad ... és akkor is kurva vagy, ha jobban nézel ki, mint a már bent lévő lányok.
- Régebben pénteken válogatni lehetett a helyek közül, most meg ...
- Régebben kötött pulcsiban be sem engedtek volna ... csinosan fel voltak öltözve a lányok és a pasik is jobban adtak magukra.
- Régen is alád nyúltak, csak mivel a korodnál fogva már szereztél tapasztalatot, így ki tudod védeni.
- Fotó, fotó, fotó keresztbeállt fejjel, csókot dobó, pultnál magát tükörből, másokat sac-per kábé módon megörökítő csaj. Nekünk ez volt az est fénypontja ... elszórakoztunk rajta.
- Az uraink nagy-nagy mosoly közepette fogadtak minket és nagyon-nagyon sajnálkozó arccal konstatálták, hogy itthon vagyunk 2 óra alatt ... titokban már számolták a perceket, hogy mikor érünk haza. :)
Moncsiékkal még reggelig beszélgettünk, sztorizgattunk és amikor Dorka ébredezni kezdett, elindultak haza, nekünk kezdődött egy újabb nap. Dorka nagyon aranyos volt, egész nap olyan volt, mint egy angyal. Amikor aludt, pihentem vele én is, de őszintén szólva alig vártam, hogy este fél 8 legyen és én is le tudjak feküdni aludni.

Na jó, nem általánosítunk, lehet mi mentünk rosszkor ellenben baromi csalódott voltam, mert én úgy készültem egy igazi ropós bulira normális helyen, jó zenével, esztétikus környezetben. Megbeszéltük Krisszel, hogy szülinapomon bepótoljuk Pesten a bugit.
S tudjátok milyen jó volt "inkognitóban" menni? Senki sem tudta, hogy férjnél vagyok, hogy gyerekem van ...  honnan jöttem, hová tartok. Én voltam.

6 megjegyzés:

  1. Pedig Győrben be lehet ám b@szni, nem most volt, de még mindig "fáj" :D Valami hajón voltunk egyébként, hárdkór mulatságon ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt nem tudom ennyire lehet sokat inni, mert nem iszom, de katasztrófa a győri éjszaka :(

      Törlés
  2. Most meg ezert faj a szivem, hogy neked ott volt a lehetoseg es erre...pafff...En ugyan Gyort nem ismerem, de hidd el meg mindig divat szepen feloltozni es ugy menni bulizni - legalabb is en igy hallottam:D
    Sajnalom , hogy igy alakult, de remeljuk ami kesik nem mulik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy. Összehozzuk a kismamás bulit, szólunk Dórinak is :)

      Törlés
  3. Azért jó is volt ebben az estében, az inkognitó részre gondolok. :)
    Ugyanezt éltem át két hete amúgy, a barátnőm szülinapját ünnepelve. Jobban feldobott a készülődés, a smink, a haj, a mit vegyek fel (leszámítva, hogy a ruháim nagy része még mindig nem jön rám :/ ) meg az indulás, a szervezkedés a meglepit illetően. Aztán túllőttünk kicsit a célon, mivel átcsapott erőltetettbe a dolog, kettőkor már én is otthon ültem. Most így, hogy Marcell öt hónapos jobban tudom értékelni a kávézós-teázós beszélgetős csajos délutánokat. Valahogy annyira nem is vágyom az éjszakába. De majd eljön az én időm is - újra.... ;)

    (megállt a Dorkás vonalzód :))

    VálaszTörlés
  4. Kár, hogy ilyen rosszul sikerült a bulizásotok :( Tényleg nincs egy normális hely se Győrbe. Nekünk korábban volt egy fix helyünk, ahol tényleg jó zenék voltak, viszonylag normális arcok és sokszor már úgy kapcsolták ránk a villanyt annyit táncoltunk, hogy lehet hazamenni. De ez már megszűnt:(
    A színvonal meg elég gáz, vagy a tinikorosztály van, ahonnan épp hogy nem néznek ki, vagy ez a csimm-csumm, tucc-tucc.
    Arra a régi helyre elmennék, de így hogy tudom, hogy kb. mit kaphatnék, inkább itthon maradok. Maradnak a délutáni sétálós, kalória beviteles barátnős talik.

    VálaszTörlés