Összes oldalmegjelenítés

2013. január 12., szombat

Szaróbokor

Nem tudtam ennek a bejegyzésnek finomabb címet adni, ugyanis Dorkának van egy bokra, ahol minden szombaton és vasárnap reggel fél 8 és 9 között intézi a nagy dolgát. Olyan igazi nőiesen: totál vörös fej, hangos, nagy nyögések közepette, hol beroggyantott térddel, hol félig előre dőlve, fenekét kitolva. 
A megfigyelés hetek óta tart. Mindig ugyanoda, ugyanarra nézve, persze premierplán a forgalommal szemben, hogy mindenki jól lássa ... aki arra jár, jól hallja. Egyébként nem írtam volna róla, de hát a történetéhez tartozik.
A házunk előtt van egy bokor, ami bástyásra van nyírva. Próbáltam jelezni felé, hogy a bástya magasabbik részénél teljesen jól elbújhat, de ő nem szeretne, neki így jó. 
Igazából ma reggel vált kissé kínossá a dolog, amikor a szomszéd lépcsőházban afterozó fiatalok az erkélyen állva visítva a röhögéstől figyelték az eseményeket, majd Dorka nagy mosolyok közepette irgum-burgumot mutatva feléjük végezte a dolgát. 
Nagyon drága vagy, szeretlek!!!

7 megjegyzés:

  1. Vááááááá :))))
    Véda a boltban közölte a mögöttünk álló nénivel, hogy sikeresen kiszedett egy fikát az orrából, qrva hangosan, hogy FIKA :D DE asszem nem közelíti meg ez Dorka sztoriját :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól neveltek ezek a gyerekek asszem :)))
      Az enyém lepicsázta a nyaralónál nyáron az egyik nénit :)))

      Törlés
  2. Meg jo hogy Dorka mindig szolgal vmi storyval, hogy ne hianyoljunk:) - egyebkent ez tok jo, hogy ugyanakkor vegzi a dolgat mert igy talan a pelenka elhagyasa sem lesz egy harc...:)

    VálaszTörlés
  3. Elsőre én tök úgy képzeltem, hogy pelenka nélkül.... még meg is lepődtem...tátott száj...aztán persze rájöttem, hogy a pelenka rajta van, csak a mozdulat alakul. :D Irgum-burgum :D :D

    VálaszTörlés
  4. Kiigazítás mellékeltetik: pelusba kakil ... a bokor tövében :)))

    VálaszTörlés