Összes oldalmegjelenítés

2011. december 6., kedd

Mikulás

Dorka első Mikulása köszöntött ma reggel ránk. Már nagyon készültünk rá. Mondókát és verset is tanultunk, reggel az ágyban ezt durmoltuk, mielőtt meglestük volna, mit is hozott nagyszakállú az én édes kis bogárkámnak. Aztán Dorkát kivettem a kiságyából és meglestük a meglepit:
A csizmát nem kellett kisúrolni, hiszen szőrme, így csak kimostam.
Dorka meglátva, hogy virgács helyett csokival kedveskedett neki a télapó, nagy mosollyal fogadta. Készültünk videóval is, de sajnos nem tudom megszerkeszteni, ugyanis letilt mindig, de mihelyst sikerül, felteszem azt is. Sajnos ez a fránya Mikulás egy -két szurit is hozott a puttonyában, de ez is a szeretet jel volt, hiszen ezzel is megvédi minden betegségtől a Kincsemet.
Ma a Mikulás jegyében telik nálunk minden. A zenéket is eszerint a téma szerint hallgatjuk:
http://www.youtube.com/watch?v=1HIdw8duahA&feature=related ezek Dorka kedvencei és a Non plus ultra kedvence mindkettőnknek, bár nem ide tartozik témailag: http://www.youtube.com/watch?v=LIkoPpvw22g .Vuk: imádjuk, de csak szigorúan ebben a formában! Erre a zenére nagyokat táncolunk egy hete.
Ezzel a fotóval kívánunk boldog Mikulást mindenkinek!

... és egy ráadás anya kedvéért:



5 megjegyzés:

  1. Nagyon kis tündér! Tetszett neki, hogy csillog a Mikulás ruhája, igaz?

    VálaszTörlés
  2. Nektek is ez volt a legszebb télapó napotok gondolom :D Nagyon kis cuki ebben a szerelésben!

    VálaszTörlés
  3. A legszebb ünnepünk volt eddig ... s nemsokára jön a karácsony! Dóri mondta, hogy elhozták az ajándékot, de nem tudtam még elmenni érte. Mihelyst Dorka úgy lesz, elugrunk érte! Köszönjük szépen még egyszer! :)

    VálaszTörlés
  4. Bogi! Dorka annyira odavan a Mikulásért!!! Nagyon vártuk és nagyon készültünk. Minden tetszik neki, ami a Mikulással kapcsolatos. Hétvégén, ha jobban lesz addigra, akkor bemegyünk a karácsonyi vásárba, ahol az idén először mesenap lesz. Megelevenednek a klasszikus mesék. Szeretnénk megnézni. Ott lesznek ám csillogó-villogó ruhák, izgő-mozgó emberek ... szerintem nagyon fog tetszeni neki! :)

    VálaszTörlés
  5. Felejtse el Dorka a szurit, testileg és lelkileg, csomag nem fut el :)

    VálaszTörlés