Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 26., szerda

Visszaszámlálás: 7

... azaz 7 nap múlva Életke 1, azaz egy éves lesz! Hihetetlen, de igaz. 
A szívem a torkomban dobog, annyira izgulok már, nem tudom miért ... jobban várom, mint a saját tizennyolcamat ... akkor sem történt világot megváltó dolog, most mégis betöltjük az eget rengető egyet! 
Annyira hihetetlen, annyira gyorsan elment, annyi mindent tanult már, annyi minden elmúlt, annyi minden új jött és annyira, de annyira izgalmas.
Már készülünk ajándékkal, de azt majd csak napján kapja meg. Kész van a tortája a fejemben. Kész van a menü ... szintén buksiban. A meghívókat elküldtük, jobban mondva még Dóriék címe kell és mindenki megkapja. 2 részre lesz bontva a móka: anyáéknál lesz jövő hét szombaton az egyik buli, itt a keresztszülők, Erzsi, Sári és a nagyszülők lesznek jelen, anya csinálja, apám szülinapjával együtt lesz tartva. A másik itt Győrött lesz, Dóriék, anyósomék, Kati és a dédszülők lesznek jelen, azt én sütöm-főzöm ki.
Egy kis visszaemlékezés apámtól, csak a közös szülinap miatt: apa 4-én született, Dorka 3-án. Amikor világra jött Dorka, apám azt mondta, hogy bárcsak pár órával később érkezett volna, akkor egy napra datálnák a születésüket. Erre anyám: "Ennyire nem baszhatsz ki a gyerekeddel, ennél rosszabbat nem kívánhatnál neki, amikor 3 napja kínlódott, az a plusz 3 óra már nem hiányzott neki, hidd el!!" :)

In memorian anya szemszögéből, egy évvel ezelőtt, szülés előtt egy héttel a következő agyszülemények készültek ... olyan jó volt visszaolvasni:

8 megjegyzés:

  1. Na most majdnem megírtam itt a címem.... :D Írom privátban. Furcsa, de én is számolom vissza a napokat! Hihetetlen így elment ez az egy év!

    VálaszTörlés
  2. Ez azt jelenti hogy több mint egy éve olvaslak!
    :-)Napsugár

    VálaszTörlés
  3. Tényleg durva, hogy eltelt egy év. Ebben csak az a kétségbeejtő, hogy míg Dorka felnő, mi már öregszünk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szakácsné Asszonyság! Jegyezze meg, mi csak fiatalodunk! :))) Csak a csipetek öregszenek! :)))

      Törlés
  4. 1 eves nagylany mar Dorka...igaz en nem olvaslak egy eve, de elolvastam minden, sot en most ujraolvasom...idorendben ahogy Lily no...;)

    VálaszTörlés