Összes oldalmegjelenítés

2011. április 11., hétfő

Mi mindent csinálunk...

Észrevettem magamon, hogy becézgetek és többesszámozok... 14 hetesek és 6 naposak vagyunk. mi mindent csinálUNK. Mi, együtt, ketten Édes Kis Pöttyel. Na jó, néha Krisz is benn van a többesszám fogalmában. Amikor sétálunk, vagy összebújunk, vagy húst sütünk.
Azt a mondást tartom, hogy 1=egy, 2=az már sok, 3=már tömeg. Mi Majával 4-en vagyunk és az már egy tömeg! Mert ugye 1+3=4. Ilyen és ehhez hasonló gondolatokon tudok elmélázni délutánonként. Még jó, hogy nem unatkozunk. Emelett dolgozunk és számlázunk, készletet nyilvántartunk, pénztárazunk és könyvelünk, majd délutánonként elmosogatunk, felporszívózunk, megfőzünk, Maját sétáltatjuk, pihenünk. Este fürdünk és alszunk...
Már a kollégáimmal is nézünk és számolunk, illetve egyetlen jó esetben jó, ha többen vagyok... ha elrontok valamit, mert akkor is elrontottuk. A hülyeség ragadós... na, de hogy ennyire!

Becézgetek. Végre valami, amit egyedül csinálok! :)
Pötty, Mütty, Tündér, Tündérke, Bogárka, Édeske, Babucika, KicsiKincsünk - egybe - Drágaságunk, Pocakmanónk - by Krisz - ... és már többesszámozok, figyeljétek!
Ezer és ezer becenév, a legostobább szamárfülkiscsibém visszi a prímet! Megunhatatlan.
Már most félek belegondolni, hogy mi lesz akkor, ha megszületik.
Szegénykémet, ha megkérdezik majd hogy hívják, nem tud felelni, mert nem tudja kiválogatni a sok hülyeségből az egy jót.

Eldöntöttük, hogy mihelys't megtudjuk mi a neme a babukánknak, egyből a rendes nevén fogjuk szólítani. 3 hét múlva megyünk újra UH-ra, addig meg tömjük a gyerek fejét jó sok hülyeséggel. 


1 megjegyzés:

  1. Kedves nevek ezek, szerintem a baba nagyon élvezi, mert te is jókat derülsz rajta. Egyébként szerintem ez normális, mert mi is mindent csinálTUNK. Ez jó, mert tényleg tudomásul kell venni, hogy már nem csak te vagy, hanem 2in1 vagyTOK. Szokjad csak ;)

    VálaszTörlés