Összes oldalmegjelenítés

2011. április 30., szombat

Beteg vagyok...

Beteg vagyok. Fáj mindenem! Ég a szemem, hőemelkedésem van. Viszont a torkom úgy ég, mintha ezer tűt tolnának a gégém fele folyamatosan. Tegnap délben még semmi bajom nem volt, viszont délután 4 órára nagyon rosszul lettem, mára javult valamelyest a helyzet, de nem sokkal. Letepert egy kis nátha. Még soha nem fordult velem elő ilyen. Tényleg igaz az, hogy a terhesség felerősíti a legkisebb bacit is és nagyon érzékeny lesz a kismama szervezete a kórokozókra, így az enyém is. Így a fél napot végigaludtam, taknyom-nyálam egybefolyik, de nem a sírástól és nem a nevetéstől. Aggaszt nagyon, hogy sokat görcsöl a hasam. 27-et számoltunk reggel 8-tól délután 2 óráig. Nem erős görcsök, de mégis húz. Vettem be Magne B6-ot, de semmit sem használt. Feküdni sehogy sem jó. Emellett bekeményedik a pocakom folyamatosan. Ani javaslatára Magnecitet hozattam Krisszel, délután kipróbálom. Ennél rosszabb már úgy sem lehet. Addig meg marad anya tanácsolta sós, citromos vízzel való öblögetés, ami annyira szar, hogy ökölődöm tőle, de legalább segít, illetve a homeo bogyók is használnak úgy érzem. 
Félek. Nem magam féltem, hanem Pöttyöt. Nagyon bízom benne, hogy semmit sem érez meg ebből... igyekszem gyorsan meggyógyulni. Rossz, hogy nem érzem most a babát, mint eddig. Odavagyok én is...
Felhívtam az orvosom, de csak hétfőn lesz újra, akkor tud velem foglalkozni. Hétfő reggel nála kezdem a napom a kórházban. Rám csörgött, hogy menjek be, megvizsgál. Megnézi, hogy a méhszáj zárt-e, s minden rendben van-e Pöttyel. Ő is sokallja a görcsöket és azt mondta, biztos, ami biztos "belenéz". Legalább Ő... Fekvést javasolt. Na feküdjön valaki úgy, hogy sehogy sem jó... de nyilván vízszintesen igyekszem tartani magam Pötty érdekében. 
Így ma újabb borotválkozási tortúra következik... ezt nagyon 'szeretem'. Legalább Krisz most itthon lesz, nem kell egyedül kínlódnom, Ő majd szorít a kád széléről, s szól, ha már legalább 10 perce nem fogom a borotvát a kezemben. 
Több kismama társam jelezte, hogy beteg, mindenki pánikol velem együtt... talán az egyetlen vagyok, aki nem olvas hülye fórumokat... a többiek gondolatatit hallgatva ők igen...
Én csak reménykedem, hogy a kis Drágánknak nem lesz semmi baja, a méhszáj zárva marad és gyorsan meggyógyulok. Nem találok ki magamnak ostoba betegségeket és gondokat, mint a kismama fajtársaim. Mert rájöttem, hogy a kismamák egy külön faj. Falkában támadnak a terhesgondozóban és próbálnak a legszörnyűbb történetekkel riogatni mindenkit. Engem nem kerülgetnek, mint a véres húst a hiénák. Már elzavartam őket, s elmagyaráztam nekik, hogy mennyire buták egytől-egyig, hogy rémisztgetik a 'bajtársaikat', nemhogy örülnének, hogy csak nekik volt szar terhességük és kegyetlen szülésük!!! Megfogadtam úgy szülök, mint Zsu -olyan könnyen- és így is lesz. 

1 megjegyzés:

  1. Gyógyulj meg mihamarabb!!! Remélem Pöttyel is minden oké lesz és csak azért görcsölgetsz mert próbál besegíteni és a puszta kis kezével elpusztítani a bacikat, hogy az ő mamáját megvédje! Tényleg a pihenés a legjobb amit most megtehetsz, kíméld magadat és így kíméled Pöttyöt is. Minden rendben lesz!

    VálaszTörlés