Összes oldalmegjelenítés

2011. május 20., péntek

Időpontok

Pénteken - 29-én - jön a védőnő szociális háttér elemzésre a lakásunkra. Érdekes, hogy számon kérik, hogy nézünk ki, miért ilyen a lakásunk és ez jó-e egy gyereknek. Mindegy, kötelező... túlesünk a jópofizáson, a kötelező vigyorgáson, sütök valami sütit, mégis otthon szaga legyen a dolognak, megmutogatjuk a még el sem kezdett gyerekszobát, hogy ez itt lesz, az meg ott, s tele a helyiség, mind az 5 négyzetméter. Ha jó, ha nem jó... úgyis úgy lesz minden, ahogy a lehetőségeink és a pénztárcánk engedi. 
Szólnom kell Mártának, ha már megnéz minket, hozzon valami papírt, amire fel vannak írva azok a dolgok, am.iket meg kell venni a kórházi csomagba. Nem szeretnék egyszerre otthagyni a bababoltban 100.000,- Ft-ot, apránként akarok megvásárolni mindent. Bár ráérek még...
Június 20-án kell mennem újra orvoshoz és aznap reggel a cukorterhelésre is a Liezen-Mayer úti terhesgondozóba.
Június 14-én 4 órakor UH, méghozzá 4D! A Kyncs Kft-be megyünk Macához, a világ legkedvesebb UH-os nénijéhez!!! Dorka nagyon szereti Őt, már 3-szor bizonyította. Instrukciókat kaptam: sok csoki, sok kóla, sok fagyi 10 perccel a vizsgálat előtt. Mondtam: nem gond, a mostani bélpoklosságom miatt egyáltalán nem jelent problémát. Akár egyszerre mindet egy nyeléssel is megoldom. Észrevettem én is, hogy a nagy mennyiségű szénhidráttól a babák nagyon felélénkülnek s olyankor jön a műsor. A Kincsünk is ilyen. Egy tábla Milka csoki s indul a mami pocakjában a party. Most legalább elmondhatom, hogy a gyerek miatt eszek büntetlenül mindenféle 'szörnyűséget'... mindezt csak azért természetesen, hogy jó képek - és videó felvételek készülhessenek. Ugyanis 10.000,- Ft-ba kerül a vizsgálat. Erről videó felvétel és fotók készülnek, amit megkapunk s mutogathatjuk. Már nagyon várom. 3 hét van vissza még. 
Aztán onnan ismét belassulunk a 31. hétig. Addig semmi UH, semmi orvos.  Csak nő és hízik a babónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése