Összes oldalmegjelenítés

2012. április 5., csütörtök

Lendülés ... formába lendülés

Elhatároztam, hogy meglátogatok egy edzőtermet, hogy újra lendüljek, méghozzá formába lendüljek. Szülés után és a terhesség alatt felszedett 33 kiló meghozta a nem várt kellemetlenségeket és mivel nagyon hiú vagyok, mint minden egészséges nő; nem csak a csajomnak akarok tetszeni, így elindultam körbenézni. Hiába mondja mindenki, hogy felesleges meg hogy már lementek a felesleges kilók, én tudom mi van a ruha alatt. Duna Centerre esett a választás, hiszen ez van a legközelebb hozzánk. Csak körbe akartam nézni, hiszen Dorka is velem volt, nem akartam edzeni, de hajtott a vérem és a kíváncsiság, így csak nem álltam meg. A pultos srác bevállalta Életkét, így volt bébicsőszöm, majd a terem tulajdonosai segítettek eligazodni a gépek világába ... már olyan régen voltam, hogy elfelejtettem azt is, hogy kell átöltözni. Fél órás kezdő kört csináltam, ami arra volt jó, hogy felmérjem saját magam, a határaimat és hogy rájöjjek arra, hogy az ízületeim teljesen tropára mentek és a szülés közbeni combizomszakadás okán gyakorlatilag terhelhetetlen a bal lábam. pozitívum, hogy karra és hátra nem kell edzeni, mert azt Dorka elintézi helyettem. Ami fontos lenne: has-comb-fenék. Ezek feszesítése, formálása. A hasamon van némi bőrnyúlás - amikor szülni mentem 147 centi volt a kerülete a pocakomnak -, amit jó lenne eltüntetni és újra kockás hasat szeretnék, ez lenne a végcél. A comb és a fenék csak feszesítés. Kell a jó állóképesség is. 
Amit egyből kijelentettem, hogy futni nem fogok, mert a halászlé után ezt utálom a legjobban. Ha szeretném, már nekiálltam volna, hiszen nem azért fizetek ki egy csomó pénzt edzőterem bérletre, hogy az edzés nagy részében padon fussak zárt helyen. Fociban is csak azért voltam kapus, hogy ne kelljen szaladgálnom ... inkább bevállaltam, hogy agyonrugdossanak. 
Azért döntöttem a sport/edzőterem mellett, mert fogyózni nem tudok, soha nem is tudtam és még ami rajtam van, az egyrészt zavar, másrészt máshogy nem tudom eltüntetni, harmadrészt világ életemben mozogtam, így már hiányzik.
Kíváncsi leszek, hogy fogom beleilleszteni a napirendbe ezt az egy órát, de szeretnék heti 3-szor eljárni Dorka nélkül. Ezekre az időszakokra bevállalta Krisz a gyereket. Meglátjuk mi sül ki belőle.
Most aztán zabálok össze-vissza, hiszen jövő héttől megyek már sportolni ... kiélvezem az utolsó lehetőséget. 

2 megjegyzés:

  1. :))))))) Én is mindig jól bezabáltam minden fogyókúra előtt, mondván, holnaptól koplalás van..... a különbség, hogy nem kezdtem el általában a diétákat :D !
    Nekem is hiányzik a mozgás, de pont mondtam Andrásnak, hogy ha majd pár hónap múlva odajutunk hogy lehet, akkor is szívesebben mennék tornaterembe kosarazni például. Én nem szeretem az olyan jellegű mozgást, ahol csak monoton csinálom a gyakorlatokat. Futni sem szeretek én sem. Úszás nem fogyaszt és fürdőrucit sem veszek fel szívesen, görkori egyedül uncsi és hol.... én vagyok a kifogásgyártók mestere! Persze most még mindet elméleti síkon, mert Pacuska lesz az első!

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére nálam nincsenek kifogások, mert amit eltervezek, azt végigviszem. Hozzáteszem, hogy Dorkán múlik minden innentől. Az elhatározást volt csak nehéz meghozni, remélem a csajom partner lesz benne :))) és Kriszre is le tudom passzolni heti háromszor. A monoton sportot nem szeretem én sem szeretem, de tudom, ha eredményt akarok elérni, akkor ezzel látványos és gyors leszek. Majd ha Dorka nagyobb lesz, akkor mehetek tömegsportra ... vagy mehetünk együtt :) a gyerekek meg ellesznek egymással, amíg anyák alakot formálnak. :)))

    VálaszTörlés