Összes oldalmegjelenítés

2011. július 26., kedd

Képek a mindennapokról

Pár kép a mostani helyzetünkről, ami inkább káoszra emlékeztet, mintsem valamiféle rendezett gyerekszobára :) Ezek vagyunk mi és ez már változni nem fog.


Ezt 12.000,- Ft-ért vettük. Pelenkázó komód kiskáddal. Használt, de nagyon jó állapotban van. A tetejét tegnap cseréltem le egy "nem akarok semmi rózsaszínt" színűre
Ugyanaz, csak multifunkciós, a kiskád is látszik. Ezt így kompletten nem fogjuk használni, de a kiskád, a pelenkázó és a komód külön-külön is tökéletes... és természetesen a kihagyhatatlan Maja baba.



Először ilyen mintázatot akartunk mindenhova a szobába. Eztán jött a Micimackós őrület. Pedig azt sem akartuk.
A legfontosabb kellék. 12.000,- mínusz 5 % engedménnyel vásároltuk. Simán összeszereltük fordítva, majd be is rendeztük: kiságy, matrac, nedvszívó anyagból takaró - kórházi -, nem akarom színű rózsaszín gumis lepedővel, fehér bárány mintás pamut kistakaróval és egy narancssárga mintás textil pelussal a fej alá és egy zenélő játék, amit egy babakocsiról csórtunk le természetesen senkit sem károsítottunk meg ezzel. Előtte megkérdeztük, hogy vihetjük-e?
Vettünk Angelcare légzésfigyelőt is. 40.000,- Ft helyett 12.000,- Ft-ért postaköltséggel együtt, illetve kaptam kiságyra fejvédőt és rácsvédőt is. Emellé szebbnél szebb kiscipőket, cumisüveg-melegentartót és kismama ruhákat Evitől. A következő fotósorozatba berakom ezeket is a kialakított rendszertelenséggel együtt.

2 megjegyzés: