Összes oldalmegjelenítés

2011. október 27., csütörtök

Faltetkó és hömbölgő

 Anyáéktól kapta Dorka tegnap ezeket a nagyon aranyos falra ragasztható tattókat. Az ára nagyon durva: 299,- Ft. Bármikor leszedhető és variálható. 
A középső nagy sárga akármit még nem tudtuk beazonosítani. Egyenlőre Dorkának úgy mesélek pelenkázás és öltöztetés közben róla, hogy a vásárhelyi mamáék kertjében termő boldog napocska, amiből eper nő ki és alatta zöldell a fű. A bébibogyóm imádja az általam kreált történeteket. A napszemcsis partyarc napocska például akkora buliban volt tegnap, hogy még ma is "pámpingol" - Lilla szava járásával élve. 

Ezek a nagyon szerelmetes pingvinek a fürdőszobában leltek otthonukra. Na nem azért, mert ott van a leghidegebb, hanem azért, hogy apa is tudjon mesélni fürdetés közben. Dorka nagy szemekkel nézi őket s nagyon tetszik neki!








Hömbölgőt, alias játszószőnyeget. Sacc húgomtól kapta Dorka. Egy tüneményesen aranyos játék, egy éves koráig minimum el lesz benne a gyerekem. Van rajta tükör, amiben tegnap Dorka felfedezte magát s eléggé meg is lepődött, hú ez meg ki ... ?!
A felhő és az egyik lógó sípol, ha megnyomom, a másik zörög, a harmadik egy rágóka, ami szintén érdekes hangot ad ki. Tegnap a babámat leraktam és fél órát elvolt a szőnyegen. Zörgettem, sípoltam neki, nagyon élvezte a mozgó tárgyakat. Közben Maja is csatlakozott a játékhoz, aki nem értette, hogy a szőnyegén miért fekszik ott a rivális, miért játszik és miért élvezi ennyire. Másrészt jó lenne, ha már lemenne róla ... aztán rájött, hogy ez kisember maradni fog, így nagyon tüneményesen egymással is elvoltak. Maja ugatott, Dorka felfedezte a kutyát, a kezeivel hadonászott - mást nem tud még - Maja pedig lesunyt neki, ugrált és tette vette magát a babának. Nagyon helyesek voltak. Nem lesz itt gond velük úgy érzem. A szőnyeg ereje összehoz :)

Köszönjük szépen a rengeteg ajándékot!!! Nagyon szeretünk benneteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése