Összes oldalmegjelenítés

2011. november 24., csütörtök

Kicsinapnak

Drága Kicsinap!

Nem is tudom, hogy egy ilyen bejegyzés után mit is írhatnék neked, nektek!
Belegondoltam, hogy Dorka is 7 hetes és egyszerűen szörnyű, amin most keresztülmentek. 
Mégis itt van nektek Vilmos, mind az 1080 grammjával és küzd. Küzd magáért, az életéért, értetek, a családjáért. Erős, kitartó és életigenlő. Biztosan minden rendben lesz, hiszen ha már idáig lejutott, eljutottatok, akkor nem lehet gond, nem lehet, hogy ezt a harcot odafentről nem támogatják ...
A nevében is benne van: erős akaratú s Nomen est omen alapján a név kötelez!
A családodnak kitartást kívánok! Elhiszem, hogy az a legnehezebb, hogy belül sírsz, kívül mosolyogsz, tartanod kell magad, de hidd el, mindennek meglesz az eredménye. Így van mivel lekötnöd magad, bele is őrülne az ember, ha egy sarokba kuporogva kellene sírnia egész nap. Bárcsak ne kellene ilyen helyzetbe lennetek! Valamiért benneteket próba elé állítottak s ezt a csatát együtt kell megvívnotok!
Nagyon szorítunk nektek, főleg a kis pasitoknak. Dorka már annyi babán segített. Erőt adott annyi lefele készülődő csöppségnek, hogy megtalálják idelent a Földön a szüleiket s most Vilinek adunk erőt, küldjük ezerrel a pozitív jeleket!
Amennyiben bármiben tudok segíteni neked vagy a családodnak, szólj nyugodtan!!!!!

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy írtál Kicsinap, Aliztól már sokszor kérdeztelek, hogy nem tud-e rólad valamit. Sokszor eszünkbe jutsz és nagyon drukkolunk a kisfiadért. Reméljük - ha kis lépésekben - de mihamarabb felépül és hazamehet hozzátok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm lányok!
    Alíz, te csak legyél nagyon boldog a kislányoddal, nem szabad arra gondolnod, hogy Vilmos is vele egy idős.
    Dóra, te pedig legyél nagyon boldog kismama!

    Ezek a dolgok megtörténnek, soha, senkinek nem szabadna átélni!!

    Igen, Vilmos nagyon akar élni, ez az egy vigasztal, amikor látom, hogy mennyi dolgon kell átmennie, hogy én beszélgettem vele már a műtét után, amikor nagyon cefetül volt, hogy ha nem akarja, akkor csak miattunk nem kell küzdenie, mi megértjük, ha ő már nem bírja tovább. De folytatta!!

    Nem volt még nevünk, amikor a kórházba bementem, amikor az orvos mondta, hogy val.szeg nincs remény, akkor választottuk neki ezt a nevet, és csak utólag derült ki számomra a jelentése. Biztos, hogy ez sem volt véletlen.

    Muszáj, hogy valami jó történjen már! A nagytestvérei akkora szeretettel gondolnak rá minden nap. Egy csomó mindent kértek neki karácsonyra! Tegnap a második sírva fakadt, hogy Vilmosnak nem hagytak a mézeskalácsból! Muszáj, hogy ők is láthassák, megszerethessék! Annyira várják!

    VálaszTörlés
  3. Nem lehet elmenni mellettetek és nagyon-nagyon szorítunk nektek! Szívfacsaró, amit írtál és most döbbentem rá, pedig eddig is nyilvánvaló volt, hogy itt nem csak Viliről van szó és rólad, hanem egy apáról és szerető testvérekről is! Igazad van ... ilyennek nem szabadna megtörténnie. Mégis az tartsa bennetek a lelket, hogy küzd a kisfiatok és ez jelentese számotokra a MINDENT! A REMÉNYT!

    VálaszTörlés