Összes oldalmegjelenítés

2011. október 21., péntek

Dorka! Levelet hozott a posta ...

Nagyon aranyos barátnőim vannak!
Na jó, ezt már írtam párszor, de most ismét krokodilkönnyek záporoztak a szememből, mint Bori és Bogi csomagjának felbontása után. Csak ennek tartalmát akkor még Dorka híján Majának tudtam elmutogatni, azóta természetesen a babám is látta a tengerentúli lányok ajándékait!
Mini Manónk levelet kapott! Méghozzá kettőt! Egyiket Dóri küldte, másikat Judit! A tartalmát nem írom le, mert akkor a billentyűzetet cserélni kellene, úgy eláztatnám ... 
Viszont a borítót megmutatom, jobban mondva Dorka prezentálja nektek cserébe a kedvességetekért! Azért egy képet rakok ide fel, mert mindkét lány egymástól teljesen függetlenül ugyanolyan képeslapot küldött.
Köszönjük szépen még egyszer! Köszönöm, hogy vagytok nekünk!


1 megjegyzés:

  1. Te Aliz! En is irtam egyet, mert mikor mondta Dori, hogy fog kuldeni, gonoltam en is kuldok, hiszem az olyan buli. Meg is csinaltam szepen, de valahova ugy eltettem leragasztva, elokeszitve, minden, hogy gozom sincs... Amint elokerul, kuldom, pedig az eredeti terv az volt, hogy majd otthon var benneteket. Na, ez elcsuszik kicsit. Azert remelem legkesobb, mire Dorka 18 lesz, odaer :)

    VálaszTörlés