Összes oldalmegjelenítés

2011. szeptember 8., csütörtök

Mínusz 2 kiló plusz homeo

Nagyon nehezen keltem ki az ágyból ma reggel. Túlpihentem magam. Az éjszaka folyamán aludtam 3 órát egybe, pisilés, forgolódás, haskeményedés nélkül. Megcsináltam a teácskámat, Krisznek a kakaóját, Majának enni adtam, levittem a szokásos egészségügyi sétára. 8-kor szépen átslattyogtam a védőmhöz, Mártához. Jobban mondva slattyogtam volna, ha félúton nem kezd el szakadni az eső, úgyhogy gyors iramban szedtem a lábaim. Ennek a következménye az lett, hogy úgy bekeményedett a pocakom mire odaértem, hogy csak szuszogni tudtam. Vizeletteszt eredménye: szép tiszta. Vérnyomás 110/60 Hgmm. Súly: -2,5 kiló = 75,4. Meg vagyok döbbenve. Én is megnéztem az eredményt, a védőnő is. Egy hét alatt két kilót fogytam. Igaz, hogy mostanában alig eszem, ismét visszajött az émelygés és a hányinger, de azért ez nem túl jó. Én arra gondolok, hogy a víz elkezdett távozni a szervezetemből. Talán emiatt lehet a súlycsökkenés. A sót teljesen kiiktattam az étrendemből ... nyilván, amit készen vásárolok, abból nem tudom kivonni a 'mérget' ... s Dórinál is tegnap ropit ettem, viszont már az ásványvíznél is megnézem az összetevőket a vizesedés miatt. A lábam napok óta nem nőtt óriási méretűre leszámítva a tegnap estét ... bedagadt egy kicsit ... eltűnt a bokám konkrétan ... ez jó hír, ugyanis sokszor az ogre kifejezés nem volt egyenes arányban a látvánnyal. A tökmagfüggőségem legyőztem és chipset sem eszem régóta. Egy szó, mint száz: a mínusz 2 kiló nem túl jó, viszont a közérzetem javult az elmúlt napokban a pisilési ingerszámom az egeket veri. A Guiness-rekordok könyvében nyugodtan elférnék az óra/WC-re járás arányát tekintve.

Elkezdtem inni a málnalevél teát. Állítólag segíti a méhnyak puhulását és segít a tágulásban ezáltal. A 36. héttől szabad fogyasztani. Én egy kanál teát forrázok le 3 dl vízben és ezt iszom reggel s este. Sokat nem szabad belőle inni, ugyanis lecsökkenti a vércukorszintet. 
Azt is hallottam hogy terhesség tervezésekor is lehet inni, ugyanis nagyon jó méregtelenítő hatása van. Többségében jó tapasztalatokkal rendelkeznek a kismamák a teát illetően és nagyon dicsérik a homeós bogyókkal való együtt fogyasztást is. A homeós bogyókat szombaton kezdem el szedni. Hétköznap a Cimicifugát (méhnyakizom-tágító) napi 1x5 golyót, Vasárnap az Arnicát (Vérzésmegelőző) napi 1x5 golyót. Következő héten hétköznap Caulophyllumot (méhnyakizom-tágító hatása miatt lerövidíti és megkönnyíti a vajúdás időszakát) napi 1x5 golyót, vasárnap Arnicát napi 1x5 golyót. 
Még jó, hogy ezek fel vannak írva és nem kell külön megjegyeznem akkor, amikor már a nevem és a születési dátumom is problémát okoz.

2 megjegyzés: