Összes oldalmegjelenítés

2011. augusztus 23., kedd

Mai exluzív ajánlatunk

Ekkora pocakhotelja van a legkisebb közös többszörösünknek. Átmérőben 105 centimétert jelent mindez. Biztosan van ennél nagyobb is, de nekem már ez is minden übernagy pocakméretet felülmúl. Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha ekkora lehetek!
Hát lettem ... így legalább elfér a kis bérlőnk és minden igényt kielégítő szolgáltatást illetve kényeztetést megkap a kisasszony odabent.
A csomag az alábbi szolgáltatást tartalmazza: spa- és wellnes szolgáltatás - a magzatvíznek köszönhetően - kiváló. Az étrend - hála a köldökzsinórnak - pazar, bár itt-ott a kanyarban egy-egy egészségtelen PepsiCocacola lecsúszik, de sebaj, pótoljuk Femibionnal a vitaminos tuninggal. Látnivalókkal, kirándulásokkal és pihenéssel tarkított programunk fenomenális kikapcsolódást nyújt. A legjobb, hogy ingyenes, bérmentes! Ezen kívül végtelen sok szeret -és simogatáskupon van, mely egy-egy rúgással, bordásfalazással vagy hullámzással kiváltható. Kell ennél jobb reklám hogy valaki legközelebb is idelátogasson? Szerintem nem!

1 megjegyzés: